Termostat Euroster 2006 TX

Produs nou

Cronotermostat cu programare și transmisie radio.

Este un termostat universal, putând controla o gamă variată de centrale termice, sisteme de încălzire în pardoseală și aere condiționate.

Mai multe detalii

Euroster

310,00 lei

Livrare in 1-2 zile lucratoare

Fisa tehnica

TransmisieRadio
ProgramabilDa

Informatii

Termostatul Euroster 2006 TX este un model nou de termostat cu un design modern, ecran LCD foarte mare si foarte simplu de programat.
Termostatul este programabil saptaminal avind programe zilnice diferite, pentru fiecare interval orar ,poate fi programat sa mentina temperatura de zi sau temperatura de noapte, aceste temperaturi sunt vizibile si pe ecran sub forma de simboluri, pentru temperatura de zi SOARE si pentru temperatura de noapte LUNA.


Termostatul are presetat din fabricatie un anumit program initial standard care poate fi schimbat ulterior foarte usor, dupa propria dorinta. Programarea se face foarte simplu de la butonul rotativ. Prin rotirea acestuia spre inscriptia Lu se va intra în modul de programare a zilei de Luni, cu ajutorul tastelor PLUS si MINUS se face deplasarea pe intervalul orar si cu tastele SOARE si LUNA se seteaza temperatura de zi sau de noapte pentru intervalul orar respectiv. Pentru programarea  temperaturilor zilei de Marti se roteste butonul spre Ma.


Dupa programarea fiecarei zile se pozitioneaza butonul pe START si termostatul va începe sa functioneze conform noilor setari. Cind butonul rotativ este pe pozitia START se poate seta ora si ziua cu tasta CEAS si valorile pentru temperaturile de zi si de noapte cu tastele SOARE si LUNA.
Temperaturile pot fi reglate cu o precizie de 0,2 °C iar termostatul indica temperatura de ambient cu o precizie de 0,1 °C. De asemenea termostatul are si posibilitatea programarii manuale sau mentinerea unei temperaturi pe durata nelimitata (program vacanta).


O caracteristica unica este posibilitatea calibrarii temperaturii, daca proprietarul aparatului are impresia ca termostatul nu indica corect temperatura, el poate modifica temperatura afisata cu ą 2°C.


Euroster 2006TX este un termostat cu radio comanda. Pentru instalarea lui nu este nevoie sa fie sparti peretii si nici nu este nevoie sa fie tras un cablu de la termostat la cazan. Termostatul functioneaza ca o telecomanda pentru sistemul de încalzire. El poate fi amplasat în orice camera pentru ca nu va interfera cu nici un alt aparat. De exemplu: în timpul zilei termostatul poate fi amplasat în camera de zi iar pe timpul noptii în dormitor. Raza de actiune este de 30 de metri.   

 

 S P E C I F I C A T I I :
 3 nivele de temperatura
 1 senzor de temperatura
 Plaja de masurare a  temperaturii 5ºC - 30ºC
 Intervalul temperaturii  de lucru 0ºC - 40ºC
 Scala de temperatura 0,2ºC
 Hysterezis 0,4ºC - 1ºC
 Releu 5A
 Acuratetea indicarii  temperaturii 0,1ºC
 Display LCD multifunctional care indica: ora exacta, ziua, temperatura ambientala si programul de functionare al cazanului.
 Alimentare cu baterii 2x AA 1,5V
 Dimensiuni 123x80x29mm

Recenzii

Scrie o recenzie

Termostat Euroster 2006 TX

Termostat Euroster 2006 TX

Cronotermostat cu programare și transmisie radio.

Este un termostat universal, putând controla o gamă variată de centrale termice, sisteme de încălzire în pardoseală și aere condiționate.