Despre noi

Compania

Site-ul Singleton.ro este operat de către SC Singleton Solutions SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub J22/209/2013, CIF: RO31182042, cu sediul în Iași, Șos. Păcurari, nr 71.

Suntem pe piață de 10 ani și ne-am specializat în comercializarea instalațiilor termice și sanitare. Punem accent pe calitate, de aceea colaborăm doar cu mărci de prestigiu din țară și din străinătate. De când am pornit la drum ne-am propus să ne ridicăm la standarde care să mulțumească chiar și pe cei mai exigenți dintre dumneavoastră.

Noi suntem

SC Singleton Solutions SRL

Echipa

Suntem o echipă tânără dar cu experiență vastă în domeniul instalațiilor termice și sanitare. Acestea sunt valorile care ne-au ghidat când am început:

  • Soluții personalizate - fiecare om e diferit, la fel și nevoile sale, de aceea suntem oricând deschiși să discutăm și să găsim împreună cea mai bună soluție pentru fiecare dintre clienții noștri.

  • Soluții complete - doriți să vă modernizați instalația termică, veți avea nevoie de o centrală, de radiatoare, de un senzor de gaz, de un termostat, de robineți și altele. Nu știți ce să alegeți? Profitați de experiența noastră, vă vom recomanda chiar și o echipă de instalatori care să vă ajute să duceți planul la bun sfârșit.

  • Calitate și confort - Știm, mulți spun asta dar noi chiar credem în această sintagmă. Comercializăm doar produse de calitate pe care le-am folosi și noi în casele noastre.

Ce spun clienții noștri

E foarte greu să depinzi de sistemul centralizat de încălzire și să nu poți decide când și de câtă căldură ai nevoie. Nu știam ce să aleg și am căutat pe Internet. Așa i-am găsit pe cei de la Singleton. M-au ajutat foarte mult și nu pot decât să le mulțumesc.

Laurențiu Macovenciuc, Bacău

Mi se stricase termostatul de la centrală așa că am comandat într-o luni. Marți a venit cineva de la Singleton și mi l-a montat, nu am ce să le reproșez.

Maria Axinte, Iași