Lista produselor producatorului Ferroli

Se afiseaza 1-5 din 5 articole
  • Breta Pellet sunt termoșeminee automatizate, complet echipate. Finisaj: oțel.garanție generală a produsului punere în funcțiune gratuită panou de comandă digitalpentru încălzire centrală automatizare performantă preparare a.c.m. cu boiler externsistem de siguranță economic

  • Brescia Pellet sunt termoșeminee automatizate, complet echipate. Finisaj: otel + usa din fontagaranție generală a produsului punere în funcțiune gratuită panou de comandă digitalpentru încălzire centrală automatizare performantă preparare a.c.m. cu boiler externsistem de siguranță economic

  • BioPellet 24 sunt cazane din otel cu functionare pe peleți, complet echipate și automatizate. Sunt cazane cu eficienta ridicată care folosesc arderea automatizată a peleților. Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peleților și a aerului pe măsură ce cazanul se apropie de temperatura dorită.

  • BioPellet 24 PLUS sunt cazane din otel cu functionare pe peleti, complet echipate și automatizate. Sunt cazane cu eficienta ridicată care folosesc arderea automatizată a peleților. Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peleților și a aerului pe măsură ce cazanul se apropie de temperatura dorită.

  • BioPellet 39 sunt cazane din otel cu functionare pe peleți, complet echipate și automatizate. Sunt cazane cu eficienta ridicată care folosesc arderea automatizată a peleților. Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peleților și a aerului pe măsură ce cazanul se apropie de temperatura dorită.

Se afiseaza 1-5 din 5 articole